Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Statiunea Sovata Hotel Alunis

Statiunea Sovata Hotel Alunis

Complexul balneoclimateric pune la dispozitia turistilor 272 locuri de cazare. Hotelul alunis este situat la 100 m de lacul ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de cazare in camere duble, cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Hotelul dispune de 280 de locuri de cazare, baza de tratament, hidroterapie, tratament salin, sauna, internet wireless. De lacul ursu si la 11 km. Tv cablu, telefon, frigider, internet wireless;

Hotel Alunis Sovata Romania
vizitati articolul complet aici : https://www.eximtur.ro/individual/Sovata-490075-7697/HOTEL+ALUNIS-468609
Hotel alunis sovata se afla la o distanta de doar 2 minute de mers pe jos de lacul ursu. Tv cablu, telefon, frigider, internet wireless; Statiunea sovata ofera cadrul de relaxare perfect pentru oaspetii dumneavoastra.

Strada vulturului 42 545500 sovata mures, sovata 1399 m from center.

Baza de tratamente este foarte buna. Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati proprii: Vulturului, nr 42, совата, румыния.

De lacul ursu si la 11 km. Hotel alunis este situat in statiunea balneoclimaterica sovata la 100 m de lacul ursu. Complexul balneoclimateric pune la dispozitia turistilor 272 locuri de cazare.

Site Oficial Hotel Alunis Sovata Rezervari Online
vizitati articolul complet aici : https://www.sovata-alunis.ro/
1000 de hoteluri in romania. Places sovata bai, mures, romania sports & recreationrecreation center hotel alunis sovata. Hotel alunis din sovata este situat in centrul statiunii, la 250 m.

Hotel alunis sovata se afla la o distanta de doar 2 minute de mers pe jos de lacul ursu.

Hotel alunis sovata, sovata bai, romania. Baza de tratamente este foarte buna. Hotel alunis este situat in statiunea balneoclimaterica sovata la 100 m de lacul ursu.

Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati proprii: Hotel alunis este situat in statiunea balneoclimaterica sovata la 100 m de lacul ursu. Statiunea bazna bai, complexul dobsi.

Oyu89cagumxosm
vizitati articolul complet aici : 4 days ago
Strada vulturului 42 545500 sovata mures, sovata 1399 m from center. Statiunea bazna bai, complexul dobsi. Hotel alunis sovata se afla la o distanta de doar 2 minute de mers pe jos de lacul ursu.

Ofera o piscina interioara deschisa tot timpul anului si un centru spa datorita proprietatilor curative ale apelor sarate si ale namolurilor extrase din lacurile sarate din zona sovata, statiunea a devenit destinatia.

Sovata hotel alunis | la hotel alunis aproape de lacul ursu beneficiati de cazare cu intrare la wellness si piscine,si tratament balnear. Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Hotel alunis sovata, sovata bai, romania.

Posting Komentar untuk "Statiunea Sovata Hotel Alunis"