Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Fiicei Mele

La Multi Ani Fiicei Mele. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase îți dorim din inimă la mulți ani, frumoși, sănătoși și fericiți alături de cei dragi ție! Fie ca în viață să ai mereu parte de bucurie, fericire și armonie! Ești soarele meu și o mare binecuvântare. Mă bucur ca eşti fiica mea, ai fost cel mai frumos dar. Sunteți zâmbetul meu în buze;

Ziua de azi e numai a ta. Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. Te iubesc mult si iti urez multa fericire… alaturi de mine. Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi. Colecție de la torok elena.

Pin By Vyky Victoria On La Multi Ani Happy Birthday Wishes Happy Birthday Images Happy Birthday
Pin By Vyky Victoria On La Multi Ani Happy Birthday Wishes Happy Birthday Images Happy Birthday Source from : https://www.pinterest.com/pin/465630048971002286/
La multi ani barbatul meu. Vă doresc să iubiți viața și să nu vă opriți niciodată de vise! Fiica mea filotheea, implineste 14 ani, la 16 februarie. La multi ani, mami! unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Fie ca în viață să ai mereu parte de bucurie, fericire și armonie!

Îți doresc să nu știi ce înseamnă boala, să fii presărată.

Tu esti lumina vietii mele; „fiți sănătoase și fericite, frumoase doamne!, au scris ei. Ești soarele meu și o mare binecuvântare. Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe acest pamant. „la multi ani cu sanatate..

La multi ani, scumpul meu sot! Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Esti cea mai de pret fiinta pentru sufletul meu! Mesaje fericite despre fete de naștere, de la o mamă. Cu recunostinta si dragoste, constantin.

Mimi P La Multi Ani Forum Gustos Ro
Mimi P La Multi Ani Forum Gustos Ro Source from : http://forum.gustos.ro/viewtopic.php?t=39
Te iubesc mult si iti urez multa fericire… alaturi de mine. De ziua ta fetita mea, mama. Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si. La mulţi ani, ianca mea cea minunată!.

Felicitări cu ziua de naștere!

La multi ani fiicei mele ioana, la multi ani fratioare, la la mulţi ani tuturor, cammely! Mă bucur ca eşti fiica mea, ai fost cel mai frumos dar. „fiți sănătoase și fericite, frumoase doamne!, au scris ei. De ziua ta, andreea, fiica mea. Fiica mea filotheea, implineste 14 ani, la 16 februarie.

Mă bucur ca eşti fiica mea, ai fost cel mai frumos dar. La multi ani, scumpul meu sot! La mulţi ani, mama! singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna este mama mea! Un cadou muzical fiicei mele anisoara cu ziua de nastere!!!la multi ani dragu tatei!!! Fiecare an trait este o bucurie si un prilej in plus de a multumi lui dumnezeu!

Pin On Torturi
Pin On Torturi Source from : https://www.pinterest.com/pin/555983516477362505/
Sunteți zâmbetul meu în buze; Îți doresc să nu știi ce înseamnă boala, să fii presărată. Azi e ziua mea, și de ziua mea cine nu se simte bine, să pună mâna să bea cântați și dansați, ca să nu dați de belea mulți ani trăiască! Mesaje fericite despre fete de naștere, de la o mamă. Desigur, cu această ocazie specială, veți acorda o atenție deosebită pregătirilor de sărbătoare, dar nu uitați și de mesajele de la mulți ani frumoase, care vor completa surpinzător scenariul zilei de naștere.

La mulți ani, fiica mea!

Esti visul meu în somn; Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si. Sunteți viziunea mea în ochiul meu; Ziua de azi e numai a ta.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Fiicei Mele"