Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Episcopia Bihor

Case De Vanzare Episcopia Bihor. Gaminvest ofera spre vanzare casa, situata central intr o zona deasebita, oradea, bihor oradea : Vezi 26 rezultate pentru casa in episcopia bihor la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 29.500 eur. Pe langa acestea gasesti si case de vanzare, apartamente, terenuri. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa. 4 camere, 145 mp santandrei.

De vanzare, casa in episcopia bihor, formata din parter si etaj, suprafata utila de 124 mp pe nivel, din caramida porotherm, fundatie de beton, izolatie de polistiren, constructie 2007, teren de 520 mp. Gaseste oferte vanzari case si vile in toate zonele din bucuresti. Scopri una selezione di 46 case vacanza a stazione di oradea episcopia bihor, oradea perfette per il tuo viaggio. Vezi 26 rezultate pentru casa in episcopia bihor la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 29.500 eur. 100 m2 2 camere 1 bai.

Vand Urgent Casa Oradea Zona Episcopia Bihor Imediat Ocupabila Bihor Anunturi Gratuite Anunturi Auto Anunturi Imobiliare
Vand Urgent Casa Oradea Zona Episcopia Bihor Imediat Ocupabila Bihor Anunturi Gratuite Anunturi Auto Anunturi Imobiliare Source from : https://woww.ro/imobiliare/case-vile-de-vanzare/vand-urgent-casa-oradea-zona-episcopia-bihor-imediat-ocupabila_i6790
Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa. Oferta completa de vile / case de vanzare bucuresti in orice zona. De inchiriat vila cu etaj, zona doja, oradea, bihor, romania. Casa este utilata si mobilata , disponibila. Case mexi vă oferă posibilitatea de a vă alege casa dorită din cele peste 1100 de proiecte de case listate pe www.casemexi.ro.

Episcopia bihor 6 camere sp.

Salveaza cautarea vezi cautarile salvate. Ieri 16:01 400 m2 | 8 camere. Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi. Contacteaza un agent imobiliar re/max! Apartamente case case in curte comuna spatii propuneri afaceri hoteluri terenuri.

Vezi 26 rezultate pentru casa in episcopia bihor la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 29.500 eur. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Vila este amplasata in imediata apropiere a lacului herastrau, beneficiind de acces direct catre centrul orasului. Descopera 13 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la episcopia bihor, oradea, bihor (zona). Anunturi case de vanzare bihor.

Casa Vila Vanzare Bihor Oradea Episcopia Bihorului Rmx55170 Re Max Romania
Casa Vila Vanzare Bihor Oradea Episcopia Bihorului Rmx55170 Re Max Romania Source from : https://www.remax.ro/anunt/55170/casa-vila-cu-4-camere-de-vanzare-in-zona-episcopia-bihor
Casa de inchiriat 1000euro/luna , casa de vanzare 300 000 euro intimitate 100% ,matei corvin 80. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Anunturi case de vanzare bihor. Oferta completa de vile / case de vanzare bucuresti in orice zona. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa.

Vezi aici 15 imobile de vânzare pentru casă episcopia bihor, cu prețuri de la 54.900 €.

Episcopia bihor (vezi pe harta). Vezi aici 15 imobile de vânzare pentru casă episcopia bihor, cu prețuri de la 54.900 €. Casa de vanzare, cartier episcopia, oradea, bihor. Casa / vila cu 4 camere de vanzare in zona episcopia bihor. Descopera 13 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la episcopia bihor, oradea, bihor (zona).

De vanzare teren in zona strazii colinelor, oradea, bihor. Descopera 1310 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la bihor (judetul). Ieri 16:01 400 m2 | 8 camere. De inchiriat vila cu etaj, zona doja, oradea, bihor, romania. Curte interioara generoasa se poate intra cu mașini de tip furgoneta , suprafaț.

Case De Vanzare In Bihor 1101 Anunturi
Case De Vanzare In Bihor 1101 Anunturi Source from : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/bihor
187 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Teren de vanzare 13000 mp episcopia. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. De inchiriat vila cu etaj, zona doja, oradea, bihor, romania. Găsește imobile de vânzare în județul bihor la cele mai bune prețuri.

5 camere, 2500 mp tileagd.

De inchiriat vila cu etaj, zona doja, oradea, bihor, romania. Anunturi case de vanzare bihor. Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi. Oferta completa de vile / case de vanzare bucuresti in orice zona. În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Episcopia Bihor"